söndag 3 juni 2007

En sammanfattning av helgen

Ja då var ytterligare en helg till ända.

Den största höjdpunkten denna helg var ju helt klart Sveriges makalösa match mot danskarna. En makalös första halvlek med Johan Elmander i huvudrollen. Vilken kung han är!!! Andra halvlek och det är en av de sämre jag sett Sverige göra i mitt liv faktiskt. Sen i 89:e minuten så slår Poulsen ner Rosenberg i straffområdet och linjemannen vinkar straff och rött kort. Givetvis helt rätt. I denna stund får en dansk som till vardags bor i Göteborg ett bryt och springer in mot domaren och slåt mot honom. Matchen bryts och Sverige vinner med 3-0. Titeln "Årets Svensk 2007" är det redan klart vem som ska få. Givetvis danskjäveln som sprang in på planen.

Igår var det bal med och det var grymt. Faan vilken stil alla grabbar hade. Snyggast stil vinner Ternander lätt. Snyggast bil Totte och Co. Douglas är rätt extas annars. Jag ropar dogge och vinkar det enda han svarar? "Tjocke-Leif". Han är kung den brassejäveln:P

Idag har man chillat. Lira lite fotboll i den underbara värmen sen åkte vi till Ornunga för att lira Beachvolley och det var jävligt skoj! Sen tog man årets första dopp med och det var kallt som ett eskimårövhål!